65 yıllık evli çift 3 gün arayla öldü!

Kahramanmaraşlı 87 yaşındaki Derviş Şahindal ile eşi 84 yaşındaki Zeynep Şahindal, yaşadıkları İsveç'te 3 gün arayla kalp krizi geçirip öldü.

Şahindal çiftinin cenazeleri topağa verilmek üzere İsveç'ten memleketlerine gönderildi.

Çocuklarıyla birlikte İsveç'in Norberg kentinde oturan Derviş Şahindal ile eşi Zeynep Şahindal, 1 Aralık'ta Sala kentinde bulunan akrabalarını ziyarete giderken, saat 13.00 sıralarında Norberg- Sala karayolunda trafik kazası geçirdi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ve kalbinde pil takılı olan Zeynep Şahindal, yolda ambulans beklerken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirirken, Derviş Şahindal ise 65 yıllık hayat arkadaşının ölümüyle yıkıldı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerince yapılan incelemenin ardından Zeynep Şahindal'ın cenazesini hastane morguna götürüldü. Derviş Şahindal da eşinin ölümünden 3 gün sonra yaşadığı acıya dayanamayarak 4 Aralık'ta eşi gibi geçirdiği kalp krizi sonu yaşamını yitirdi.

2 çocuk sahibi olan Şahindal çiftinin cenazeleri topağa verilmek üzere İsveç’te yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından memleketleri Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'ne gönderildi.