Edremit Adliyesi'nin çatısı aktı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde hizmet veren, lüks standartlara sahip Adliye Sarayı binasının çatısı, yağmura dayanamayarak akmaya başladı. Adliye koridorlarına kovalar konulması ise, vatandaşların dikkatini çekti.

4 Ağustos 2008 günü fiilen hizmete açılan ve modern şartlarda hizmet veren Edremit’in göz bebeği devlet yatırımlarından birisi durumundaki Adliye Sarayı binasının çatısının akması tepki topladı. Milyonlarca TL devlet bütçesinden para aktarılarak yapılan Adliye Sarayı binasının çatısı, son günlerde yaşanan sağanak yağmurlara dayanamadı. Camdan oluşan çatısından aşağı sular damladığını gören adliye personeli, mağduriyet oluşmaması için, adliye koridorlarına kovalar koydu. Adliye binasına giden çok sayıda vatandaş, koridorlardaki kovaları görünce şaşırdı ve duruma tepki gösterdi.

Vatandaşlar, “Büyük paralar harcanarak yapılan adliye binamızın çatısının akması üzücü ve düşündürücü bir durumdur. Henüz yeni olan ve kullanış ve modernlik bakımından övgüyle bahsettiğimiz adliye sarayımızın böyle bir durumda olmasını pek içimize sindiremedik” şeklinde yorumlar yaptı.