CHP kongreye hazırlanıyor

CHP Nazilli İlçe Teşkilatı 10 Ocak 2010'da yapılacak kongreye hazırlanırken, Süleyman Bülbül, CHP ilçe kongresinde, ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP Nazilli İlçe Teşkilatı Binasında yapılan adaylık açıklamasında konuşma yapan Süleyman Bülbül, “Ülkemiz zor bir süreçten geçmektedir. Halkımız ağır ekonomik yük altında ezilirken, işsizlik ise korkutucu rakamlara ulaşmıştır. Yolsuzluk iddiaları ve toplumsal çatışmalar gün ve gün artmakta; toplum sadaka toplumuna dönüştürülmek istenmektedir. Her gün gelen şehit haberleriyle yüreğimiz parçalanmaktadır.yargının siyasallaştığı iddiaları nedeniyle yurttaşlarımızın korku ve endişe içersinde güvenlik ve gelecek ile ilgili kaygıları had safhaya ulaşmıştır” dedi.

“Cumhuriyet Halk Partisi; Kurucumuz büyük önder M. Kemal Atatürk ve cumhuriyetin ilke ve hedeflerine içtenlikle bağlı milyonlarca sosyal demokratın ve ulusumuzun umudu ve sorumluluğunun tek partisidir” diyen Bülbül, “Ülkemizin laik,çağdaş uygarlık seviyesine erişebilmesi, aydınlanma ve kalkınma süreci hedefine yeniden ulaşılabilmesi için Cumhuriyet Halk Partisi hep vardır ve daima var olacaktır. Bu nedenle her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içersinde olmalı, çok çalışmalı ve geleceğimizin teminatı olan gençlere önem ve öncelik verilmelidir. Çünkü ülkemizin kurtuluşu cumhuriyet halk partisinin iktidara gelmesindedir. Yerel teşkilatların yapısı ve yönetim anlayışı bu nedenle çok önemlidir. CHP'nin yönetim anlayışı değişmeli, gençlerin önü açılmalı;yeni kadrolarla değişim ve yeniden yapılanma parti içinde sağlanmalıdır. Bu da yönetim anlayışının değişmesi ile olacaktır. Öncelikle sevgi ile birlik beraberlik içersinde bulunulması temsil ile başarılı bir yönetim tarzı sergilenerek çok çalışılması ve iktidarın amaçlanması bir zorunluluktur. CHP Nazilli'de başarıyı yakalayabilecek değişimi ve yönetimi oluşturmak zorundadır” diye konuştu.

BAŞARI İÇİN YENİLİK ŞARTTIR
Nazilli’de CHP’nin başarılı olabilmesi ve 1. parti olması için yeniliğin şart olduğunu belirten Bülbül; “Yenilik içinde yeni bir anlayış ve değişim diyoruz. Çözüm açık, şeffaf, yeni ve yenilikçi bir yönetim olmalıdır. Bu nedenlerle değişim ve yeniliğin Nazilli'de öncüsü olacağız. Yeni bir beyaz sayfa açacağız. Nazilli'de partimizi yapılandıracağız. Yeni katılımlar ve yeni üyelerle gençlerin önünü açıp, geçmişimizi ve köklerimizi de sahip çıkarak, sevgi, birlik beraberlik içerisinde yeni yönetim anlayışıyla Nazilli'yi birlikte yöneteceğiz. Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkmak Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmaktır. Sizlerin destekleri ile Nazilli'de değişim ve yapılanmayı birlikte sağlayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.