Avrupalılar'dan İslam'a ağır hakaret

İnsanların büyük bir hızla İslam'a yöneldiği Avrupa'da İslam düşmanları kutsal değerlerimize saldırmaya devam ediyor.

Son olarak İsviçre’deki minare referandumu ile gerçek yüzünü bir defa daha gösteren Avrupa’da bu defa domuz kulağı ile Müslümanlara ve İslam Peygamberi’ne hakaret edildi.

İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatları (İGMG) Genel Merkezi’ne posta yolu ile kesik domuz kulağı gönderildi. Domuz kulağının yanında gönderilen notta; “Bu sizin Peygamberinizin derisinden bir parçadır” denildi.

Türk-Alman Ekonomi Derneği Genel Başkanı Lütfü Güler ise “Batı’da İslamofobia hızla artıyor. Sürekli fikir ve inanç özgürlüğünden bahseden Batılılar, kendi ülkelerinde bu konuda çifte standart uyguluyorlar” dedi.

İnsanların büyük bir hızla İslam’a yöneldiği Avrupa’da İslam düşmanları, kutsal değerlerimize saldırmaya devam ediyor. İslam’ın yükselişini engelleyemeyen Batılılar çıldırdı. Son olarak İsviçre’deki minare referandumu ile gerçek yüzünü bir defa daha gösteren Avrupa’da bu defa domuz kulağı ile Müslümanlara ve İslam Peygamberi’ne hakaret edildi. Almanya’da merkezi Kerpen kentinde bulunan İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatı’na (İGMG) Hamburg’dan gönderilen bir zarfın içinden İslam’a hakaret içerikli bir mektup ile domuz kulağı çıktı.

HAZRETİ PEYGAMBER’E AĞIR HAKARET

Mektupta; “Bu sizin Peygamberinizin derisinden bir parçadır. Bunu size gönderiyoruz. İsviçre’deki referandumu da bununla birlikte kutluyoruz” denilerek Batılıların nasıl bir düşmanlığın içinde oldukları bir defa daha belgelenmiş oldu. Gönderen adresi olarak, Hamburg kentindeki “Die Deutschen Konservativen” (Alman muhafazakarlar) adlı derneğin kaşesi bulunan paketin içinden, İslamiyet’i aşağılayan sözlerin yer aldığı bir not ile birlikte kesilmiş bir domuz kulağı çıktı.

BATI BASINI TOPLUMLARI MÜSLÜMANLARA KARŞI KIŞKIRTTI

Vakit’e konuşan Türk-Alman Ekonomi Derneği Genel Başkanı Lütfü Güler ise “11 Eylül’de Amerika’daki İkiz Kuleler’in vurulmasından sonra özellikle Batı basını toplumları Müslümanlara karşı kışkırttı. Müslümanlara yönelik kasıtlı yayınlar neticesinde ortaya çıkan İslamofobi, Batı ülkelerinde yaşayan Müslümanlara yönelik tehditlerin artmasına neden oldu.

Bunu fırsat bilen politikacılar siyasi rant elde etmek amacıyla yabancı düşmanlığını körüklediler. Sürekli fikir ve inanç özgürlüğünden bahseden Batılılar, kendi ülkelerinde bu konuda çifte standart uyguluyorlar. Bu tür olayları gerçekleştiren, destekleyen ve göz yuman kim olursa olsun kınıyorum. Herkesi hoşgörülü olmaya davet ediyorum” dedi.

İGMG Genel Sekreteri Üçüncü: Ateşle oynuyorlar

İGMG Genel Sekreteri Oğuz Üçüncü ise yaptığı açıklamada, kendilerine mektup içinde kesik domuz kulağı gönderilmesini kınadıklarını ve gönderenler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Almanya’da İslam düşmanlığının gün geçtikçe yaygınlaştığını ve politikacıların bu konuda çok hassas davranmaları gerektiğini belirten Üçüncü, “İstemeyerek ateşle oynuyorlar” dedi.

Kuzey Almanya İslam Toplumu (BİG) Başkanı Ramazan Uçar da “Bazı kendini bilmez insanlar İsviçre’deki minare referandumunu tebrik amacıyla Müslümanlara ve Peygamber Efendimiz’e hakaret ederek hadlerini aşmışlardır. Onlara bu cesareti ise, son dönemlerde popülist açıklamalarla kamuoyunun ilgisini çekmeye çalışan bazı politikacılar vermektedir” diye konuştu.