Media Markt Ankara Kentpark açıldı

deneme12

Özel indirimler ve kampanyalı ürünlerden almak için geceden sıraya giren Ankaralı teknoloji severler, mağaza girişinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Media Markt Ankara Kentpark mağaza müdürleri ve sorumlu yöneticilerin mağaza çalışanları ile birlikte hep bir ağızdan söylediği motivasyon konuşmasının ardından, geceden sabah 06:00'ya kadar bekleyen müşteriler içeri alındı ve alışveriş başladı.

Mağazanın açılmasının ardından, müşterilerin oldukça acele ederek, reyonlardaki indirimli ürünleri kucak dolusu biçimde alarak ayrıldıkları görüldü.

Mağaza çevresinde, müşterilerin rahat ve güvenli bir biçimde alışveriş yapmaları için 600 güvenlik görevlisi görev yaptı. Mağaza girişinde izdiham olasılığına karşı bariyer ve geçiş noktaları oluşturuldu.

Mağaza yönetimi tarafından sabah saatlerine dek bekleyen müşterilere gece boyunca battaniye verilirken, yiyecek ile çay ikramı da yapıldı, ayrıca gelenler için dans ve müzik gösterilerinden oluşan açılış şenliği düzenlendi.

Toplam 4 bin 500 metrekare alanda kurulu bulunan Media Markt Ankara Kentpark'ta dünya markalarında oluşan 55 bin ürün yer alıyor.