Ankara'dan kaçırıp tecavüz ettiler

Ankara'dan kaçırdıkları bir kadını Çorum'a getirdikten sonra tecavüz eden 4 kişi kıskıvrak yakalandı.

Çorum'un Bayat İlçesi'nde bir hayat kadının para karşılığı erkeklere pazarlandığı ihbarını alan polis ekipleri bir iş yerine baskın düzenledi.

Operasyonda Nuray K. (29) isimli kadınla birlikte Ersin G., (33) Hurşit İ. (36), Satılmış T. (46) ile Erdal G. (28) isimli kişiler yakalanarak Bayat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Nuray K. emniyetteki sorgusunda Ersin G., Hurşit İ., ve Erdal G.'nin kendisini 06 AY 8257 plakalı otomobile zorla bindirerek Ankara'dan Bayat ilçesine getirdiklerini söyledi. 3 kişinin burada Satılmış T. ile birlikte kendisine tecavüz ettiğini belirten Nuray K. daha sonra da başka erkeklere para karşılığı pazarlandığını söyledi.

SUÇ DOSYALARI ÇOK KABARIK ÇIKTI

Emniyette yapılan sorgulamada Nuray K. İsimli kadını kaçıran 3 zanlının suç dosyalarının oldukça kabarık olduğu ortaya çıktı. Yapılan sorgulamada Ersin G.'nin hırsızlık suçundan 20 ve küçük bir çocuğa tecavüz etmekten sabıka kaydının olduğu belirlendi. Erdal G. ve Hurşit İ.'nin ise 13 ayrı hırsızlık suçundan sabıka kayıtlarını bulunduğu ortaya çıktı.

KOOPERATİFİ DE SOYDULAR

Çok sayıda hırsızlıktan sabıkası bulunan Ersin G., Hurşit İ., ve Erdal G.'nin Bayat İlçesi Eskialibey Beldesi'ndeki Tarım Kredi Kooperatifi'nde bulunan çelik kasayı kırarak içerisinde bulunanan 300 TL para ile bir bilgisayarı çaldıkları ortaya çıktı. Polis ekipleri zanlılara ait otomobilde yaptıkları aramada kooperatiften çalınan para ve bilgisayarı ele geçirdi. Satılmış T., Ersin G., Hurşit İ., ve Erdal G. emniyetteki sorgularının ardından hırsızlık ve tecavüz suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Ersin G., Hurşit İ., ve Erdal G. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Satılmış T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.