Eğitim Bir-Sen'den vefa örneği

Artvin'in Şavşat ilçesinde Eğitim Bir-Sen temsilcileri, geçirdiği kaza sonucu yatağa mahkum olan emekli öğretmen Zeki Yalduz'u ziyaret etti.

Eğitim Bir-Sen'den vefa örneği
Kurban Bayramı münasebetiyle Yalduz'u evinde ziyaret eden aralarında eski öğrencilerinin bulunduğu Eğitim Bir-Sen temsilcileri, emekli öğretmene çeşitli hediyeler vererek bayramlaştı. Eğitim Bir-Sen Şavşat Şube Başkanı Mehmet Emin Yokuş, kendisinin de aynı zamanda öğretmeni olan Zeki Yalduz'u hiçbir zaman unutmadıklarını dile getirdi. Kendisinin öğretmen olmasında Yalduz'un büyük emeği olduğunu kaydeden Yokuş, "Öğretmenimi yatağa mahkum olarak görmek beni çok üzdü. Cenabı Allah'tan kendisine acil şifalar
diliyorum. Kendisinin, öğretmem olmamda üzerimde büyük bir emeği vardır. Hocam çok kıymet verdiğim örnek aldığım bir insandır" dedi.

Öğrencilerini karşısında görmekten çok mutlu olduğunu ve duygulandığını belirten Zeki Yalduz, "Öğrencilerimin, öğretmen olduklarını görmek bana ayrı bir mutluluk veriyor. Memleketin kalkınmasında öğretmenlerin yeri çok büyük. Hasta olduğumu duyan öğrencilerim, Türkiye'nin her yerinden beni aradılar sordular. Çok mutlu oldum. Burada biraz rahat yatıyorsam, onların dualarıyla ağrılarım azalıyor" diye konuştu.