150 yıl sonra hizmet geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaptığı bir çalışmayla Derince ilçesinin Karagöllü köyünün Kuşlu ve Bıçakçılar mahallelerini parke taşı ve bordür ile kapladı. Yapılan bu çalışmalar köylere büyükşehir görünümü kazandırdı.

150 yıl sonra hizmet geldi
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Karagöllü köyünün köyden 5 kilometre uzaklıkta olan en ücra mahallesinde parke ve bordür çalışmaları yapıyor. İki mahalleye 6 bin metrekare parke taşı ile 2 bin metre bordür döşeyecek olan Büyükşehir Belediyesi, köy halkının takdirini kazanıyor.

Büyükşehir Belediyesi sayesinde köylerine hizmet geldiğini bildiren Karagöllü Köyü Muhtarı İbrahim Asıltürk, "İki mahallemiz 150 yıl aradan sonra hizmet gördü. Köylerde ve mahallelerde yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.