Büyük Kurultay'dan dönen MHP'liler kaza geçirdi

MHP 9. Olağan Büyük Kurultayı'ndan dönen MHP'liler Afyonkarahisarda kaza geçirdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Büyük Kurultay'dan dönen MHP'liler kaza geçirdi
Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında, Denizli Honaz Belediye Meclisi Üyesi hayatını kaybederken, MHP Honaz İlçe Başkanı ile 2 partili yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'da yapılan MHP 9. Olağan Genel Kurulu'ndan dönmekte olan partinin Denizli Honaz İlçe Başkanı Ali Semerci yönetimindeki 45 SA 7979 plakalı otomobil, Afyonkarahisar-Ankara karayolunun 12. kilometresi Akbel Mevkii'nde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, Honaz Belediyesi Meclis Üyesi Caner Yıldırım (35) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada, sürücü Ali Semerci (35) ile otomobilde bulunan diğer partililer Özer Volkan Kıvrak ve Oğuz Ekici de (34) yaralandı.

Yaralılar, Ali Semerci, Özer Volkan Kıvrak ve Oğuz Ekici, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada ölen Caner Yıldırım'ın cesedinin otopsisi Afyonkarahisar İscehisar Devlet Hastanesi morgunda yapıldıktan sonra özel bir ambulans ile memleketi Denizli'nin Honaz ilçesine gönderildiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürüldüğü bildirildi.