Kendi cenaze törenine geldi

Sevenleri onun için üzülüp yas tutuyordu ama o kendisi için düzenlenen cenaze törenine gelerek insanları şok etti.

Kendi cenaze törenine geldi
Brezilya'da tuğla ustası Ademir Jorge Goncalves’in yakınları cenaze töreninden bir gün önce ülkenin güneyindeki Parana eyaletinde meydana gelen bir trafik kazasında ölen kişinin kimliğini belirlemiş ve polise Goncalves olduğunu bildirmişlerdi.

Polis O Globo gazetesine yaptığı açıklamada kaza sonrası cesedin kötü durumda olduğunu bu nedenle yakınlarının kimlik belirleme işlemini zorlukla yaptığını belirtti.

Tuğla ustası Goncalves’in ise geceyi arkadaşlarıyla içki içerek geçirdiği anlaşıldı. Yeğeni Rosa Sampaio, Goncalves’in cenaze töreninin yapıldığı pazartesi sabahına dek bu olaydan haberdar olmadığını söyledi.

Sampaio, aralarında adamın annesinin de bulunduğu diğer yakınlarının kuşkulandıklarını ama teyzesi ve dört arkadaşının cesede kimlik tespiti yapmaları sonrası herkesin ölenin Goncalves olduğuna inandığını söyledi.

Sampaio, O Globo gazetesine, “Ne yapabilirdik ki? Cenaze töreni yaptık” dedi. Cesette kimlik tespiti daha sonra doğru bir şekilde yapıldı ve ülkenin başka bir eyaletinde gömüldü.