İntikam cinayeti

Ablalarını öldüren adamın oğlunu intikam için öldürdüler.

İntikam cinayeti
Gaziosmanpaşa'da 9 ay önce işlenen cinayetin zanlıları belli oldu. 2 kardeşin ablalarını öldüren şahsın oğlunu intikam için öldürdüğü ortaya çıktı.  

Gaziosmanpaşa'da arabasının içerisinde kafasından tek kurşunla öldürülen Kadir Subatan'ın (25) katil zanlıları Gaziosmanpaşa asayiş ekiplerinin kurduğu özel ekip tarafından yakalandı. Zanlılar, Subatan'ın 2007 yılında babasının öldürdüğü Reyhan Gül'ün ağabeyleri çıktı.

Reyhan Gül adlı kadınla birlikte yaşayan Fikri Subatan, oğlu ile ilişkisi olduğu iddiasıyla 22 Ekim 2007'de, Reyhan Gül'ü kafasına tek kurşun sıkarak öldürdü. Cinayetin ardından intihar etmek isteyen Subatan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastenede tedavi edildikten sonra cinayet suçuyla cezaevine gönderildi.

Ablalarını öldüren zanlının ailesini sürekli takip eden A.G. ve R.L. 5 ay önce Karadeniz Mahallesinde gece yarısı kapılarının önünden geçen Fikri Subatan'ın oğlu Kadir Subatan'ın arabasının önünü kestiler. Kadir Subatan'ın kafasına tek kurşun sıkan zanlılar, araçta bulunan Erol Kayman'ı (25) da yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Gaziosmanpaşa Asayiş ekipleri, cinayet ve yaralama olayının faillerinin yakalanması amacıyla özel bir ekip kurdu. Dedektif gibi iz süren polisler, olaya gerçekleştirdikleri iddia edilen A.G. ve R.L.'yi Tuzla'nin Aydınlı Mahallesi'ndeki bir gecekonduya düzenlenen baskınla yakaladı.

Emniyette sorgulanan kardeşler, ablalarının intikamını almak için cinayeti işlediklerini kabul etti. Olayda kullandıkları silahları da polise teslim etti. G. ve L. Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne gönderildi. Zanlılar emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.