Daihatsu'dan 6 yeni model

Ürettiği kompakt otomobiller ile ilgi çeken Daihatsu, 41. Tokyo Motor Show fuarında 6 yeni modelini sergiliyor. 'Innovation for Tomorrow' sloganı ile tanıtımı gerçekleştirilen modeller, farklı tasarımları ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

Sergilenen araçlar için anahtar kelime olan ‘kullanışlılık, yaşam biçimine uygunluk ve eğlence’ seçilirken, DMC’nin ana temasını oluşturan “Innovation for Tomorrow” sloganıyla da bütünlük sağlanıyor.

Tokyo Motor Show’da yer alan Daihatsu standında ekonomi ve gösteriş ile özdeşleşen e:S, kalite ve canlılığı yansıtan Tanto Exe ile hobi aracı olma yönünde iddialı Basket ve ticari araç anlayışını yeni bir kavram kazandıracak olan Deca Deca modelleri sergileniyor.

EKONOMİK VE GÖSTERİŞLİ : e:S

Dış görüntüsü ile büyük ilgi gören e:S, kompakt bir araçta olması gereken tüm özelliklere sahip. Daihatsu e:S modelinde üstün çevresel performansı azami düzeye eriştirmek için mevcut teknolojiye son teknolojik gelişmeleri de katarak 30 km/lt.’lik yüksek yakıt verimliliğini başarıyla sağlıyor. Küçük dış boyutlarına rağmen 4 kişilik kapasiteye sahip e:S modelinin, hafif malzemeden yapılmış koltuklar ve iç donanım malzemesi sayesinde ağırlığı 700 kiloya kadar inmiş.

TANTO

Tanto Exe ve Tanto Exe Custom olarak iki farklı versiyonda sergilenen Tanto, sınıfının en geniş iç hacmine sahip. Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiş sofistike araç içi donanımı, sürüş esnasında keyif veren geliştirilen motor performansı üstün yakıt verimliliği sağlıyor.

BASKET YENİ HOBİNİZ OLACAK

Basket’teki geniş arka yolcu bölümü yeni eğlence alanınız olacak. Yaşamın stresinden sizi ve ailenizi uzaklaştırarak hafta sonlarınızı bir hobiye çevirecek Basket, ön koltukların üzeri açılabilir hard top tavan ve arka koltukların üstünden açılabilir soft tavan özelliğine sahip. Basket keten döşemelere sahip koltukları ile kire karşı dayanıklılık gösterirken, geniş diz mesafeleri malzeme taşınmasında da kolaylık sağlıyor.

TİCARİ ARAÇTA SON NOKTA: DECA DECA

Sağlam kasası, düz alçak zemini, yükleme ve malzeme boşaltımında büyük avantaj sağlayan 135 derecelik yana açılabilen kapıları ile ticari araç anlayışına yeni bir kavram kazandıran Deca Deca, şehir içi kısa mesafe yolcu taşımacılığı için de mükemmel işlevselliğe sahip bir araç olarak dikkat çekiyor. En büyük avantajı düşük fiyatı olan Deca Deca, sağlamlığı ile otoritelerden tam not alıyor.

Daihatsu, fuar alanındaki standında ayrıca, Mira Cocoa, Move Conte, Tanto Welcome Seat, Tanto Custom, Mira,Move/Move Custom ve Copen modellerini de sergileme fırsatı buldu.