Dacia'nın Kasım kampanyaları

Bugüne kadar gerçekleştirdiği 40000 adedin üzerinde satışla, sağlam, ekonomik, güvenilir ve konforlu bir otomobil arayışındaki tüketicilerin gönlünde taht kuran Dacia, yeni bir otomobil hayali kuran tüketicilerin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Dacia'nın Kasım kampanyaları
Herkes otomobil hayalini gerçekleştirmesi için Dacia Kasım ayı boyunca birçok modelinde çok cazip koşullar veriyor.

Sandero, ay boyunca uygulanan 1.200 TL indirim ile 18.250 TL'den başlayan fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunuluyor. 5 ve 7 kişilik versiyonları ile farklı beklentilere cevap veren, sağlamlık, uygun fiyat, düşük kullanım maliyeti, dayanıklılık, modülerlik ve çok yönlü kullanım olanakları konusunda iddasını ortaya koyan Logan MCV'nin, 5 kişilik versiyonu Kasım ayı boyunca 1.400 TL indirim uygulanarak 17.850 TL'den satışa sunuluyor.

Dacia markasının varolduğu günden beri en köklü ve vazgeçilmez modeli olan Logan'da ise Kasım ayı boyunca hem dizel hem de benzinli versiyonlarında indirim uygulanıyor. Benzinlide 1.000 TL, dizelde ise 1.500 TL indirim uygulanan Logan sedan 1.4 baz versiyonu 17.100 TL'den başlayan fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunuluyor.