20 milyon doları zimmetine geçirdi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde tam 20 milyon dolarlık bir soygun gerçekleşti.

20 milyon doları zimmetine geçirdi
İskenderun'da özel bir bankanın şubesi kendi personeli tarafından soyuldu.Olayla ilgili olarak Banka Müdürü ve yardımcısı gözaltına alınırken diğer müdür yardımcısının kaçtığı belirlendi.Türkiye'nin en büyük banka soygunu olarak tarihe geçecek olayda tüm banka personeli açığa alındı.

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde zimmetlerine toplam 20 milyon dolar geçirdikleri iddia edilen bir banka şubesinin müdürü ile yardımcısı gözaltına alındı, diğer müdür yardımcısı ise ortadan kayboldu.

Bir ihbar üzerine özel bir bankanın İskenderun Şubesi'nde Genel Müdürlük Müfettişleri tarafından inceleme başlatıldı. Şubenin tüm personelini açığa alan müfettişlerin ilk incelemesinde yaklaşık 20 milyon dolarlık zimmet saptandı. Bankaya yeni gelen personel, müşterileri mağdur etmemek için çalışmalarını sürdürürken inceleme sonucunda Cumhuriyet Savcılığı'na yapılan suç duyurusu üzerine Şube Müdürü E.Y. ile Müdür Yardımcısı M.B. gözaltına alındı. Diğer Müdür Yardımcısı S.C. ise aranıyor. Banka müfettişleri ile polisin soruşturmasının devam ettiği belirtildi.