'Neşeli Hayat' yarın gösterime giriyor

Ünlü Oyuncu ve Yazar Yılmaz Erdoğan'ın “ Müslüman mahallesindeki ilk Noel Baba”nın hikâyesinin anlatıldığı “Neşeli Hayat' filmi, yarın gösterime giriyor.

'Neşeli Hayat' yarın gösterime giriyor
Yılmaz Erdoğan’ yazıp, yönettiği ve başrolünü üstlendiği “Neşeli Hayat filmi, basın mensupları ve sinema eleştirmenleri tarafından büyük ilgi gördü. 

Film çıkışında da hepsi Erdoğan’ı övgü yağmuruna tuttu. Filmin “Müslüman mahallesinde ilk Noel Baba” sloganı aslında her şeyi özetliyor. “Neşeli Hayat”, Hollywood’da artık gelenek haline gelen Noel dönemine uygun konseptte çekilmiş etkileyici bir komedi-dram.

Ekmek parası için zoraki bir şekilde oyuncakçıda Noel Baba kılığında çalışmaya başlayan Rıza Şenyurt’un öyküsü Hollywood’un Noel romantizmini özgün bir şekilde yerli sinemaya uyarlıyor.

Türk insanının en zor şartlarda bile nasıl kenetlendiğini, tüm zorluklara rağmen hayata nasıl umutla asıldığının altını da çiziyor. Ve mesajını da Rıza’nın “Hayat dediğimiz şey, çocukların inandığı yalanlardan daha gerçek değildir” sözüyle veriyor. Yılmaz Erdoğan, Sinan Bengier, Rıza Akın, Cezmi Baskın başta olmak üzere oyuncuların performansı da alkışı hak ediyor.