Milas Belediyesi'nde online dönemi

Milas Belediyesi halkın işini kolaylaştırmak için resmi internet sitesinde e-Belediye hizmeti kapsamında online ödeme sistemi başlattı.

Milas Belediyesi'nde online dönemi
Özellikle, şehir dışında oturan yurttaşlarımıza kolaylık sağlayacak hizmetle, internet ortamında borç ödemesi yapılabilecek.

Uygulamanın ön çalışmalarını tamamladıklarını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Halkımıza kolaylık sağlayacak hizmetleri uygulaya geçirmek bizler için onur vericidir. Borçlarını internet ortamında ödeme imkânına sahip olan yurttaşlarımız, takip konusunda da zorluk yaşamayacak. Sistemin eksiksiz ve yüksek performansla hizmete girmesini sağlamak için özveriyle çalışan Bilgi-İşlem birimimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

e-Belediye sistemine kayıtlı tüm mükelleflerin kullanabileceği online ödeme sistemine giriş yapmak isteyenler şu adımları uygulayacaklar.
Online ödeme yapmak için gerekli olan e-Belediye şifresini temin etmek için; T.C. Kimlik No, Ad – Soyad, Baba Adı, Ana Adı, Doğum Yeri, Doğum Tarihi, Adres, Ev Tel, Cep Tel bilgilerinin yazılarak info@milas.bel.tr adresine e-posta gönderilmesi gerektiği belirtildi. Karşılığında vatandaşlara e-Belediye sistemine giriş yapabilmesi için gerekli olan kentli numarası ve şifre gönderileceği belirtildi.