Başkan AK Parti'yi ziyaret etti

AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, Başkan Kadem Mete ile görüştü.

Başkan AK Parti'yi ziyaret etti
Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, “Genel siyasetin, yerel siyasete etkilerini bir kenara bırakalım. Huzurun olmadığı yerde turizm de sağlıklı yapılamaz'' sözlerini tekrarladı. İspirli'nin temaslarını olumlu karşıladıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Kadem Mete de Marmaris'e hizmet için, hangi partiden olularsa olsun yerel yönetimlere yardım etmeye hazır olduklarını, bunu görev bildiklerini söyledi. Ak Parti İlçe Binası'nda, partinin yönetim kurulu ile Beldibi Belediyesi'nin bazı meclis üyelerinin de hazır bulunduğu, gayet sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen, diğerlerinden çok daha uzun süren ziyaretin açılış konuşmasını ev sahibi Kadem Mete yaptı.

Kadem Mete, Mart 2009 yerel seçimlerinden sonra İdris İspirli'ye verdiklerini belirttiği sözü tekrarladı ve şöyle konuştu: “Biz iktidar partisi olarak, ihtiyaç duyacağınız her konuda size yardımcı olmaya hazırız. Çünkü, biz, öncelikle halkın teveccühüne saygılıyız. Siz de ikinci kez seçilerek bu teveccühe sahip olduğunuzu gösterdiniz. Bu sebeple, Beldibi için yapılacak her şeye yardım etmeyi görev biliyoruz”

Siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu kaydeden Başkan İdris İspirli de, siyasi sorunların, yine siyasi partilerce çözüleceği yönündeki görüşünü dile getirerek konuşmasına başladı. Siyasi arenadaki sorunların dışarıdan çözümlemeye çalışmanın 'zorlama' olacağını kaydeden Başkan İspirli, “Biz de vatandaşın teveccühüne saygılıyız. Ben, Belediye Başkanı olduğum günden itibaren, özenle siyasi kimliğimi uzakta tutmaya çalıştım. Çünkü, inanıyorum ki, hepimiz Marmaris'te yaşıyoruz ve ben dahil hepimizin Marmaris'e borcu var. Cennet güzellikteki Marmaris için huzuru temin etmeliyiz” dedi.