Gençlik merkezi tanıtıldı

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gençlik Merkezi'nin etkinliklerini tanıtması amacı ile stant açılarak gençlik çalışması hakkında bilgi verildi.

İl Kültür Sarayı binasında bulunan Gençlik Merkezi'nin satranç salonunda açılan tanıtım standı ve eğitime Iğdır'da bulunan liselerden toplam 30 genç katıldı. Gençlerin bilgilendirilmesi ve çalışmalarımızın tanıtılması toplantısında verilen molalarda tanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla çay ve pasta ikramında bulunarak eğitimin sohbet ortamında geçmesi sağlandı.

Tanıtım standına, Gençlik Merkezi çalışanları, gönüllü gençler ve Gençlik Merkezi Lideri Semra Özdemir ile Kayseri Gençlik Merkezi Lideri Sıddık Altan gönüllü olarak katıldı. Eğitim standın ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü M.Metin Özen "Gençler ülkemizin geleceğidir. Geleceğin yetişkinleri olan gençlerimizin, daha kararlı, daha güçlü ve daha aydın bir şekilde memleketimizin geleceğini hazırlamaları için kendilerini her yönden geliştirmeleri gerekmektedir. Gençlik merkezleri bu kapsamda gereklidir" dedi.