İzmir'deki bar magandası yakalandı

İzmir'de bir barda şarkı söyleyen sanatçıyı müziği kestiği gerekçesiyle ayağından vuran maganda yakalandı.

İzmir'in Konak ilçesindeki bir barda sahne alan şarkıcı Soner Ergün'ü (32) müziği kestiği gerekçesiyle ruhsatsız tabanca ile ayağından vuran B.Ö. (39) yakalandı.

Ruhsatsız silah bulundurma ve adam yaralama suçundan emniyette kaydı bulunan B.Ö.'nün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, 19 haziran günü gece saat 02.00 sıralarında Alsancak 1. Kordon'daki bir restoranda meydana geldi. Bir barda sahne alan şarkıcı Soner Ergün (32), dinlenmek için müziğe ara verdi. Bu sırada barda müşteri olarak bulunan Ü.E. (31) ile arkadaşı B.Ö., Ergün'e tepki göstererek şarkı söylemeye devam etmesini istedi. Tartışmanın büyümesiyle bar dışına çıkan Soner Ergün, B.Ö. tarafından ruhsatsız tabanca ile ayaklarından vuruldu.

Silah sesini duyan vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekibi olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralanan şarkıcıyı Alsancak Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Olayın ardından taksiyle kaçmaya çalışırken yakalanan Ü.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, şarkıcıyı vuran B.Ö. kaçmayı başardı. Konak araştırma ekipleri önceki gün B.Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı.

Ruhsatsız silah bulundurma ve adam yaralama suçundan emniyette kaydı bulunan B.Ö.'nün, işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Şarkıcı Soner Ergün'ün hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.