Bodrum'da korkunç kaza

Muğla'da meydana gelen trafik kazasında 3 lise öğrencisi ağır yaralandı.

Yaralanan öğrencilerin ikisi ambulans helikopterle yenık ünitesi bulunan Denizili Devler Hastanesine kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Turgutreis -Bodrum Karayolu Konacık beldesi Beylik Kırlar mevkisinde meydana geldi.

Kazada, sürücüsü henüz belirlenemeyen 06 BJ 7127 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak reklam tabelası ve yol kenarındaki iki araca çarparak takla attı. Yanmaya başlayan araç içerisindeki 3 kişi yoldan geçen ve çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarıldı.

Yanan araç itfaiye ekipleri tarafından söndürülerek soğutma çalışması yapıldı. Yaralılardan ikisi ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne diğer bir yaralıda Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların 14 yaşında ve lise öğrencileri oldukları öğrenildi. Ayşe Gülsevim- Ali Rüştü Kaynak Lisesi öğrencileri Ogün Temelli'nin vücudunun yüzde 40'ında, Raif Kaya'nın vücudunun yüzde 30'unda, Bodrum Lisesi öğrencisi Ali Şiar Yalçın'ın ise vücudunun yüzde 90'ında yanık oluştuğu belirtildi.

Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ogün Temelli ve Ali Şiar Yalçın Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopterle yanık ünitesinin bulunduğunu Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Raif Kaya'nın da yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Bu arada yaralı yakınları hastane önünde fenalık geçirdi.

Kaza ile soruşturma sürüyor.