Kurtlar Vadisi Gladio'da Özal süprizi

Yarın gösterime girecek olan, Kurtlar Vadisi Gladio'da 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümünün perde arkası aralanıyor.

Kurtlar Vadisi Gladio'da Özal süprizi
Yarın vizyona girecek olan "Kurtlar Vadisi-Gladio" filmine göre Turgut Özal, zehirlenerek öldürüldü.  1990'lı yılların siyasi gündemine geri dönüşler yapan ve dönemin önemli olaylarını yorumlayan filmde merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve eşi Semra Özal da canlandırılıyor. Filmde Sezai Aydın, Turgut Özal'ı; Işıl Ayşe Ertuna da Semra Özal'ı oynuyor. "Kurtlar Vadisi- Gladio"da Turgut Özal'ın zehirlenerek öldürüldüğü; cinayetin ardında başka güçler olduğuna işaret ediliyor ve bu sonucu gladionun hazırladığı öne sürülüyor. Film, bölücübaşı Abdullah Öcalan'ın 1993'te suikasttan kaçırılışını da anlatıyor. Pana Film'in yapımcısı olduğu, Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın senaryosunu yazdığı "Kurtlar Vadisi-Gladio" gladio oluşumunu ve işleyişini yüksek bir aksiyonla beyazperdeye taşıyor.

600 SALONDA GÖSTERİLECEK

Sabah gazetesinin haberine göre; Özen Film tarafından 310 kopyayla 600 salonda vizyona girecek olan film, bugün 87 kopyayla Avrupa'da da izleyicisiyle buluşacak. Filmde Tuğrul Çetiner, Ayfer Dönmez, Sinan Pekinton, Köksal Engür ve Ali Başar da rol alıyor. Çekimleri, 21 Haziran'da İstanbul'da başlayan ve ağustos ayının sonunda Antalya'da sona eren filmin yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk oturuyor