Yılmaz, Bahçeli'ye yüklendi

MHP Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, Devlet Bahçeli'ye 'Askerlik yapmadığınız doğru mu?' dedi.

Yılmaz, Bahçeli'ye yüklendi

Ahmet Reyiz Yılmaz,Bahçeli'ye seslenerek "Askerlik yapmadığınız yönünde bilgiler var doğru mu?" diye sordu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, hakkındaki ajan iddialarına tepki göstererek, "Ben şerefi ile bayrağını da, dinini de İsrail'de ikame etmiş bir milliyetçi Muhafazakâr Türküm. Cinsim de belli cibilliyetim de" dedi.

Yazılı açıklama yapan Yılmaz, hakkındaki iddialara cevap verirken, MHP Genel Başkan adayı Devlet Bahçeli'ye yönelik eleştirilerini sürdürdü. Yılmaz, "8 Kasım Ankara Türk Meydanı, er meydanı olacak Sayın Bahçeli. Bu meydanın boş olmadığını göreceksiniz. Hakkımda teşkilatlarda İsrail'in adamı diye beyinleri yıkamaya çalışan Sayın Bahçeli, kendisi hakkındaki sorulara cevap vermelidir. Ben şerefi ile Bayrağını da dinini de İsrail'de ikame etmiş bir milliyetçi Muhafazakar Türküm. Cinsim de belli cibilliyetim de. Ya siz kimsiniz? 12 yıldır zorla Milliyetçileri hadım etmeye çalışıyorsunuz. Gılman anlayışı ile milliyetçi olunmaz. İstifa edin artık" dedi.

Bahçeli'ye, "MİT ile olan ilişkiniz nedir?" diye soran Ahmet Reyiz Yılmaz, "Askerlik yapmadığınız yönünde bilgiler var doğru mu? İstanbul'da okuduğunuz okulun Ermeni çocuklarının gittiği okullar olduğu biliniyor neden? Milliyetçilikle İslam'ı kopardığınız çok açık. İslam ve Başörtüsüne olan kininiz neden? DTP neden ısrarla sizin orda kalmanızı istiyor. Bahçeli DTP için şanstır. Ne demek? Hangi Milliyetçi? Hangi Erkek onuru? Öcalan'ın televizyon izleyip yanına kadın istemesini kabul edebilir? Ülkücülük, Öcalan'a sabretmek, şehit gelirken orda burada göbek atmak olamaz. Herkes hesap verecek. Göbek atan da ip atan da. Milliyetçileri sindirme, bastırma yok etme, beyinlerini sulandırma, kromozomları ile oynayıp cinsiyetini bozma gayretiniz ne için?" diye konuştu.