Tacizciyi tek dişi yakalattı!

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde 5 kadının bıçak zoruyla değerli eşyalarını ve parasını alan sonra da elle tacizde bulunan ve öpen 22 yaşındaki V.Ç Bakırköy Asayiş Büro dedektifleri tarafından yakalandı.

Gasp ve tacize uğrayan kadınların çizdirdiği robot resimle yola çıkan dedektifler, kadınların robot resimde belirttiği tek dişi yoktu ibaresi üzerinde yoğunlaştı.

Bakırköy sahil, Ataköy ve Kartaltepe bölgelerinde yalnız yürüyen kadınların boğazlarına bıçak dayayarak üzerinde bulunan cep telefonu, para ve cüzdanını alan şahıs, gasp ettiği kadınlara daha sonra da elle tacizde bulunuyor, öpüyor hatta bazılarını ise bıçak zoruyla soyuyordu. Bu yönde ihbarların artması üzerine çalışmalara başlayan Bakırköy Asayiş Büro Amirliği bünyesinde özel ekip kuruldu. Bölgeyi abluka altına alan dedektifler gece gündüz demeden gaspçı tacizciyi yakalamak için değişimlerini bile olayın meydana geldiği bölgelerde yapmaya başladı.

ROBOT RESİM ÇİZİLDİ

Gasp ve taciz olayının gerçekleştiği kadınlar ise kendilerine saldıran kişinin robot resmini çizdirdi. Eşgal bilgilerini de polise veren kadınlar hem ifadelerinde hem de robot resim çizilirken şahsın öndeki "tek diş"inin olmadığını belirttiler. Bu yönde çalışmalarını sürdüren ve 3 ekibin özel olarak takip ettiği olayda dedektifler 20 gün boyunca ellerindeki robot resim ve eşgalle şahsı yakalamak için olayın meydana geldiği bölgeleri abluka altına aldılar.

YAKALAYINCA DİŞLERİNE BAKTILAR

Önceki sabah bir kadının da Ataköy'de gasp edilip taciz ihbarının alınmasının ardından o bölgeye geçerek kaçan şahsı yakalayan dedektifler ilk olarak dişlerine baktılar. Ellerindeki robot resme kısmen benzeyen kişinin ön dişinin de olmadığı görülünce gözaltına alındı. Garsonluk yaptığı öğrenilen ve Bakırköy Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen 22 yaşındaki V.Ç, kadınların da teşhis etmesinin ardından ifadesi alındı. İfadesinde suçlamaları da kabul eden V.Ç, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarıldı. Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevkedilen zanlı, tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.