İlişkide başarılı olamadığı için öldürdü

Adana'da geçen hafta boğularak öldürüldüğü belirlenen Berrin Akmansoluk cinayetin ardından, başlatılan soruşturma sonucunda biri astsubay 5 kişi gözaltına alındı.

Soruşturma kapsamında, bir süre önce kendisini bıçakladığı gerekçesiyle eşinden ayrılıp tek başına yaşamaya başladığı belirtilen Akmansoluk'un başka yerde öldürüldüğü ve cesedinin yarı çıplak vaziyette ormanlık alana atıldığı tespit edildi.

Bir çocuk annesi Akmansoluk'un öldürülmeden kısa bir süre önce birlikte olduğu belirlenen arkadaşları Gökhan C. ve Nurullah B. ile olayla ilgisi bulundukları öne sürülen Adana İl Jandarma Komutanlığı istihbarat şubesinde görevli Astsubay Başçavuş Murat O, Nurullah B'nin babası Atilla B. ve kız kardeşi Çiğdem Ç. gözaltına alındı.

İLİŞKİDE BAŞARILI OLAMAYINCA

Zanlılardan Nurullah B'nin cinayet olayından Gökhan C'nin sorumlu olduğunu öne sürerek, ''Bu olayla ilgim yok. Gökhan C, Berrin Akmansoluk ile birlikte olmak istedi. Berrin Akmansoluk, ilişkiye girme konusunda başarılı olamayınca Gökhan C. ile dalga geçti. Gökhan da bunun üzerine olayı gerçekleştirdi'' dediği öğrenildi.

Gökhan C'nin de suçlamayı kabul etmediği, Jandarma Astsubay Murat O. ve diğer zanlıların da olayla ilgilerinin bulunmadığını söyledikleri bildirildi.

Zanlılar, sorgulamalarının ardından Adliye'ye sevk edildi.