Eşine karşı alerjisi var!

İngiltere'nin South Yorkshire bölgesinde yaşayan Darren Young isimli 45 yaşındaki adamın karısına karşı alerjisi var. Eşi yanına geldiği zaman kalbi duruyor, yüzü şişiyor ve derisi kabarıyor.

Otobüs şoförlüğü yapan Darren Young isimli 45 yaşındaki adamın, eşinin sürdüğü vücut losyonu ya da kremlere karşı vücudu tepki gösteriyor. Young'un, kendisi de asla bu tip jeller veya kimyasal maddelerden kullanmıyor.

 The Sun'a konuşan adam, "Ne zaman uyuyacak olsak Sue'nun başının ağrımasına gerek yok. Sadece vücut losyonunu sürdüğünü söylüyor ve bu beni deli ediyor" şeklinde konuşuyor.

"Aslında sadece Sue'ya karşı değil bu alerjim. Bir bara veya restorana gidecek olsam, yanıma bir kadın oturduğunda bana garip bir şeyler oluyor. Kalbimin atışları değişiyor, derimin üzerinde kabarcıklar oluşuyor. Doktorlar bile bunun tam olarak neden olduğunu anlayabilmiş değil."

Young, ayağından polietilen glikol içeren bir enjeksiyonla tedavi gördüğünü ve o günden sonra bu maddeye karşı vücudunun tepkime gösterdiğini söylüyor. Yüzü şişiyor, kalbi duruyor, hastaneye kaldırılıp yeniden hayata döndürülüyor.

Dikkatli olması gerektiğini anlatan Darren Young, sürekli kontrol altında tutuluyor.