8 yaşındaki kıza cinsel taciz

Şeker ve para vererek 8 yaşındaki kızı kandırdı ve cinsel tacizde bulundu.

59 yaşındaki gece bekçisi 8 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulundu.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı İçmeler Beldesi'nde bir süt deposunda gece bekçisi olarak çalışan 59 yaşındaki S.A., şeker ve para vererek evine götürdüğü 8 yaşındaki M.O.'ya cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.

PARKTA YANINA YANAŞTI

Olay, İçmeler'deki bir ilköğretim okulunda eğitim gören M.O.'nun geçen cuma günü öğlen arasında eve geç gitmesiyle ortaya çıktı. Nerede kaldığını soran annesine, okulun yanındaki parkta oynarken, bir kişinin kendisine meyve suyu ve şeker verdiğini, birlikte bankta oturduklarını, daha sonra da yürüyerek onun evine gittiklerini aktaran M.O., beraber yürümek için 5 TL vereceğini söyleyen bu kişinin, içeri girdiklerinde bacaklarını ve vücudunu okşadığını anlattı. M.O., bu kişinin bir süre sonra kendisini yeniden yürüyerek aynı parka getirip bıraktığını söyledi, aldığı 5 TL'yi de cebinden çıkarıp annesine gösterdi.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Çılgına dönen anne, hemen telefonla eşini arayıp olaydan haberdar etti. Eve gelen baba O.O., kızını da yanına alıp Marmaris Çarşı Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Küçük M.O. bu kez de psikolog eşliğinde başından geçenleri polise ve savcıya anlattı, şüphelinin verdiği iddia edilen 5 TL'yi teslim etti.

GÖZALTINA ALINDI

Polis, nöbetçi savcının talimatıyla küçük M.O. ile birlikte tarif ettiği eve gitti, ancak adının S.A.olduğu saptanan kişiye ulaşamadı. Komşularından S.A.'nın çalıştığı yer öğrenildi ve baskın düzenlendi. İçmeler'deki bir süt deposunda bekçilik yaptığı belirlenen S.A. gözaltına alındı.

FİİLİ BULGUYA RASTLANMADI


Marmaris Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen küçük M.O.'da da herhangi bir fiili bulguya rastlanmadı. Küçük kızın teşhisi ve ailesinin şikayetiyle gözaltına alınan S.A. ise suçlamaları reddetti. Evli ve ailesinin Karaman'da yaşadığı öğrenilen, bugüne kadar herhangi bir sabıkası da bulunmayan S.A. ifadesinin ardından Adliyeye sevk edildi. S.A., 6 saat süren mahkeme sonunda ‘çocuğa cinsel istismar’ suçundan tutuklanarak Muğla E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis, İçmeler'de son iki ay içerisindeki çocuk istismarıyla ilgili şikayetleri de incelemeye aldı. Şikayetlerin S.A. ile bağlantısı olup olmadığı araştırılıyor.