Münevver'in cebindeki Teğmen ne ifade verdi?

İddianamede, Cem Garipoğlu'nun cinayete neden olarak gösterdiği Münevver Karabulut'un cep telefonuna gelen mesajların sahibi teğmen Cihangir Y.C.'nin tanık olarak başvurulan ifadesi de yer aldı.

Münevver'in cebindeki Teğmen ne ifade verdi?
TEĞMEN: ARAMIZDA DUYGUSAL YA DA CİNSEL HİÇBİRŞEY GEÇMEDİ

İddianamede, Cem Garipoğlu'nun cinayete neden olarak gösterdiği Münevver Karabulut'un cep telefonuna gelen mesajların sahibi teğmen Cihangir Y.C.'nin tanık olarak başvurulan ifadesine de yer verildi. Münevver ile 2008 yaz sezonunda Ayvalık Sarımsaklı’da Berk Otel’in plajında şezlonglarda otururken tanıştığını, bir iki kez daha görüştüklerini, ancak aralarında duygusal ve cinsel hiçbir temas olmadığını, karşılıklı olarak cep numaralarını aldıklarını, kendisinin daha sonra İzmir’e döndüğünü söylediği belirtildi. Cihangir Y.C.’nin bir ara İzmir’e gittiğinde Münevver’e İstanbul’a gelme ihtimalinin bulunduğu, İstanbul’a gelirse kendisiyle görüşebileceğini söylediğini ama İstanbul’a gitmediği için görüşemediklerini söylediği kaydetti.

Teğmenin 26 Şubat 2009 tarihinde kıta stajı için İstanbul’a gittiğini, 3 Mart’ta 2009 tarihinde Münevver’in kullanmış olduğu telefona mesaj çekip İstanbul’da olduğunu ve görüşmek istediğini bildirdiğini, Münevver’in cevap olarak akşam erkek arkadaşıyla buluşacağını daha sonra müsait bir zamanda görüşebileceklerini yazdığını söylediği ifade edildi. Cihangir Y.C’nin yazılan sekiz mesajın içeriğini tam olarak hatırlamadığını söylediğine de yer verildi.