'Şeytan çıkarma' yalanıyla tecavüz

Avustralya'da kendilerine Ortodaks ve Kıpti rahipler olarak tanıtan bir Ermeni ile bir Yahudi, 100'den fazla kadına 'şeytan çıkarma' yalanıyla tecavüz ederek 100 binlerce Dolar dolandırdı.

'Şeytan çıkarma' yalanıyla tecavüz
Avustralya'da ilginç bir bahene ile tecavüz olayı yaşandı.

39 yaşındaki Yunan asıllı Arthur Psichogios ile 62 yaşındaki Ermeni asıllı Tony Golossian, özellikle sara hastası kadınların içlerindeki şeytanları penisleriyle çıkardıklarını iddia ederek, kadınlara tecavüz ediyorlardı.

İki rahip tecavüzcü şeytan çıkarma ayini için de bazı kadınlardan 100 bin Avustralya dolarına yakın paralar tahsil ediyorlardı. Psichogios'un eşi, Frances'de tecavüzlere yardım ettiği için tutuklandı. Ermeni asıllı rahip Golossian, verdiği ilk ifadesinde kadınların içindeki şeytanı çıkarmanın en iyi yolunun onlarla cinsel ilişkiye girmek olduğunu belirtti. Kıpti ayinlerinde 'şeytan çıkarmak' için cinsel ilişkinin çok önemli bir yer tuttuğunu belirtti.

Bu arada işin ilginç yanı rahipleri simdiye kadar sadece 23 yaşındaki bir kadın şikayet etti. Kadın içindeki şeytan çıkmadığı için şikayet ettiğini belirti. 100'den fazla kadından şeytan çıkardıklarını rahipler söyledi. Ülkede diğer kadınlar aranıyormuş rahiplerin cezalarının uzatılması için ama başka kimse şikayetçi olmamış.