Bu fotoğraf cenazede çekildi!

Cenaze töreninden hemen sonra çekildiği iddia edilen fotoğraf karesi CHP'yi karıştırdı.

Cenaze töreninden hemen sonra çekildiği iddia edilen fotoğrafın internete düşmesi CHP'yi karıştırdı.

Kanser sebebiyle yaşamını kaybeden Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut'un cenaze töreninden sonra çekilen CHP'lilere ait bir fotoğraf, internette yayımlanınca partiyi karıştırdı.

"www.yerelgündem.com" sitesinin haberine göre fotoğraflar, cenaze töreninden birkaç saat sonra çekildi. CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Genel Başkan yardımcıları Yılmaz Ateş ve Bihlun Tamaylıgil, Grup Başkan Vekili Hakkı Süha Okay, MYK Üyesi Mesut Değer, milletvekilleri Kemal Anadol ve Ahmet Ersin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı yemek, "CHP'de Ölünün Arkasından Gülme Krizi" başlığıyla verildi.

Karşıyaka Belediyesi'nin Deniz Kent Restoran'da düzenlediği içkili yemekte ana gündem maddesi, Çiğli Belediyesi'nde Ensari Bulut'tan sonra başkanlık koltuğuna kimin oturacağıydı. CHP iske Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, cenaze töreninde anons edilmediği için yemeğe katılmadı.

Kulislerin yapıldığı yemekte bulunanlar, fıkralarla gülüp eğlendi. İsmini vermeyen bir CHP'li, "Cenazeden sonra yemek düzenlenebilir. Hayat devam ediyor. Bu yemekte CHP Genel Merkez yöneticileriyle seçilecek yeni başkanın kim olacağının müzakere edilmesi de normal. Çeşitli espriler yapılarak kahkaha atılması ise hoş karşılanmadı. Bulut'un ailesi dahil birçok kişiyi rahatsız etti." dedi.