Giresun'da asfaltlama çalışmaları

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karabıçak, Giresun'da asfaltsız yol kalmaması için var gücüyle çalıştıklarını söyledi.

Giresun'da asfaltlama çalışmaları
Karabıçak, yaptığı açıklamada, Giresun Belediyesi olarak 2009 yılı içerisinde bugüne kadar 10 kilometreden fazla yolu asfaltladıklarını belirtti. Asfaltlama çalışmalarını çoğunlukla kentin yeni ve üst mahalleleri ile bölgelerinde yaptıklarını vurgulayan Karabıçak, çalışmalarda önemli mesafeler aldıklarını ifade etti.
Hedeflerinin Giresun'un tüm yollarının asfaltlanmasını sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Karabıçak, "Giresun Belediyesi olarak asfaltlama çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu yaz döneminin oldukça yağışlı geçmesi ve yaşanan sel afetleri çalışmaları sekteye uğrattı. Ancak biz herşeye rağmen, havaların müsait olduğu bugünlerde çalışmalarımıza hız verdik. Bu yıl içerisinde 10 kilometre yol asfaltladık. Havaların iyi gitmesi durumunda bu rakamı yukarılara çekmek istiyoruz. Belediye olarak hedefimiz tüm yollarımızın asfaltlanması. Bu hedefe ulaşmak için çalışıyoruz" diye konuştu.