Arı kovanı içinde uyuşturucu sevkiyatı

Uyuşturucu kaçakçıları bal kovanları içerisine sakladıkları uyuşturucular ile sevkiyat yapmak isterken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Bitlis Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, il çıkışında yapmış oldukları uygulamada arı kovanı taşıyan bir kamyonu durdurdu. İçerisi arı dolu kovan içerisinde yapılan aramada 28 kovan içerisinde 88 paket halinde 173 kilo 680 gram toz esrar, bir kovan içerisinde 4 paket halinde 1 kilo 780 gram eroin ve 1 bir başka kovan içerisinde 1 paket 85 gram Afyon sakızı ele geçirdi.

Olayla ilgili araç sürücüsü Ş.K, ile araçta bulunan A.Y.A. ve M.B, gözaltına alındı. Uyuşturucu sevkıyatı suçundan gözaltına alınan zanlıların kovanların içerisinde uyuşturucu olduğunu bilmediğini söyledikleri öğrenildi. Yetkililer, ele geçen uyuşturucunun batı illerinde sokak satıcılarına götürüldüğünü belirttiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Emniyet Müdürü İbrahim Bıçakçı, uyuşturucu madde ticareti suçu ve bu suça karışan şahıslar ile yaptığımız mücadeleye aynı kararlılıkla devam edilecektir diye konuştu.