Serdivan Belediyesi kahvaltıda buluştu

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar belediye meclis üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Serdivan Belediyesi kahvaltıda buluştu
Belediye Meclisinde yer alan 25 meclis üyesini Serdivan Sultanseki'de ağırlayan Başkan Yusuf Alemdar, belediye çalışmaları ve hazırlıkları süren projeler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.
Belediye meclis üyelerinin ilgi gösterdiği ve başkanın açıklamalarını büyük bir dikkatle dinlediği kahvaltılı toplantıda, Alemdar, 2010 yılı yatırımları ve hazırlanan projeler hakkında bilgi verirken, belediyenin ekonomik durumu ve bugüne kadar çalışmalar hakkında da meclis üyelerini aydınlattı.
Belediye meclis üyelerinin sorularını samimiyetle cevaplayan Başkan Alemdar, ''Serdivan ilçemizin geleceği için tek vücut olarak hareket etme prensibiyle yola çıkmıştık. Şeffaf ve her kesimin görüşüne açık, kalıcı yatırımlar yaparak ilçemizin vizyonunu geliştirmeyi hedefliyoruz. Biz projelerimizi arkadaşlarla paylaştık. Görüşlerini, önerilerini aldık. Bu tür çalışmalarımız devam edecektir. Meclis grubumuz Serdivan'ın menfaatleri karşısında tek yürek olarak hareket ederek bu konuda da örnek oluşturmuşlardır. Hepsine hassasiyetleri için teşekkür ediyorum'' dedi.