Başkan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi

Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, (DTP) Van Milletvekili Özdal Üçer ile beraber Hastane Caddesi üzerinde yapılan yol asfalt çalışmasını inceledi.

Öğlen saatlerinde bir araya gelen Belediye Başkanı Kaya ile Milletvekili Üçer, ilk önce Hastane Caddesi'nde devam eden yol asfaltlama çalışmalarını yerinde incelediler. Kaya ve Üçer, Fen İşleri Müdürü Orhan Şenkaya'dan bilgi aldıktan sonra parke taşı dönenen bazı sokakları gezdiler. Ayak üstü vatandaşlarla da sohbet eden Milletvekili Üçer, belediyenin mevcut borçlarına rağmen halka hizmet götürdüğünü belirtti. Üçer, "Emeği geçenleri kutluyorum. Halk özlenen hizmetlere kavuştuğu için mutludur. Belediye başkanımızın bunu daha ileriye götürüleceğini umuyorum" dedi.
Belediye Başkanı Bekir Kaya ise halka hizmet etmenin kendileri için bir görev ve sorumluluk olduğunu ifade ederek, "Biz bundan mutluluk duyuyoruz. Programlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Sezon sonuna kadar çalışmalarımız durmadan sürecek. Geçen aylar içinde hedeflediğimiz noktaya ulaşmış durumdayız. Halkımız elbette daha iyisine layıktır. Biz hiçbir zaman borç mazereti arkasına sığınmadık. Elimizden geldiği ve gücümüzün yettiği kadar hizmeti her alana yaymaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.