Kırıkkale'de şizofreni dehşeti

Kırıkkale'de şizofreni hastası genç,kendisi gibi şizofresi hastası olan iki kardeşini boğazlarını keserek öldürdü.

Şizofreni hastası genç, kendisi gibi şizofreni hastası olan iki ağabeyini boğazlarını keserek öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Selimözer Mahallesi'nde iki ağabeyi ile birlikte yaşayan şizofreni hastası Ayhan Narin (32), Ali (35) ve Vahit Narin (38) adlı ağabeylerinin uyuduğu sırada bıçakla boğazlarını kesti. Ardından bavulunu toplayarak Karşıyaka Polis Karakolu'na teslim olan Narin, ağabeylerini öldürdüğünü söyledi.

Ayhan Narin'in tedavi gördüğü İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden 3 gün önce taburcu olduğu öğrenildi.

Eve gelen polis, iki kardeşin cesediyle karşılaştı. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırılan kardeşlerin cenazeleri daha sonra Ankara Adli Tıp Merkezi'ne gönderildi.

Yaklaşık 10 yıldır şizofreni hastası olan 3 kardeşin bakımını üstlendiğini açıklayan hayırsever Hasan Bekdemir, kardeşleri zamanında iğne vurarak sakinleştirdiklerini söyledi. Kardeşlerden Ayhan Narin'in 3 gün önce İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden taburcu olduğunu açıklayan Bekdemir, "Ayhan çok sakindi. Bu şekilde bir şey beklemiyordum." dedi.

Öte yandan kardeşlerin dün akşam oldukça sakin olduğunu söyleyen bazı mahalle sakinleri, "Akşam mahallede oyun oynadılar. Akşam bizlerden yemek istediler." şeklinde konuştu.