Küçük Musa'ya işkence yapıldı

Bir hafta önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan küçük Musa'nın cesedi önceki gün bulundu.

Polis, Musa’nın kaybolduğu günün sabahı okuldan beraber ayrıldığı ve güvenlik kameraları tarafından görüntülenen Levent adlı kişiyi arıyor.

Erzurum’da 3 Kasım’da kayıplara karışan Ömer Duygun İlköğretim Okulu 7/C sınıf öğrencisi Musa Kang’ı (13) her yerde arayan özel ekip, çocuğun cesedini önceki gün buldu. İhbar üzerine Devlet Demir Yolları binasının arkasındaki metruk binaya giren polis ekipleri küçük Musa’nın başı çamura bulanmış bir şekilde yerde cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan incelemede Musa’nın 3-4 gün önce bileklerinin kesilmesinin ardından başına taşla vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Yüzünde, vücudunda kırık cam parçaları ile kesikler atılan çocuğa işkence yapıldığı ortaya çıktı. Erzurum Emniyeti’nde oluşturulan özel ekip Musa’nın katil ya da katillerini yakalamak için çalışmalarını çok yönlü sürdürüyor.

Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, Musa’yı bulmak için oldukça titiz bir çalışma yaptıklarını belirterek “Özellikle kenar semtlerdeki metruk evleri tek tek aradık. Yine bu aramalarımız sırasında önceki gece cesedi bulduk. İsterdik ki Musa’ya sağ ulaşalım, ama olmadı. Katili inşallah çok kısa zamanda bulacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah katili en kısa sürede yakalayacağız” dedi.