Liseli kıza şantajlı tecavüz

Edirne'de bir otelde stajyer olarak çalışan lise öğrencisi 18 yaşındaki P.K.'ya, zorla çıplak fotoğrafını çekip aylarca tecavüz ettiği iddiasıyla, otelde garson olarak çalışan sanığın yargılanmasına başlandı.

18 yıla kadar hapis cezası istenen Ergun Özcan'ın (38) istismarı, arkadaşının olayı kızın babasına anlatmasıyla ortaya çıktı.Tutuklu sanık Ergun Özcan'ın `nitelikli cinsel istismar ve gasp' suçlamasıyla yargılanmasına Edirne 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı.


Evli ve 2 çocuk babası sanık Ergun Özcan suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben otelde garson olarak çalışıyorum. Otelde stajyer olarak çalışan lise öğrencisi P.K. benim evli olduğumu biliyordu. Kendi isteğiyle evime geldi ve seviştik. Ancak cinsel ilişkiye girmedim. Yaşının dolmasını bekliyorduk, eşimden ayrılıp kendisi ile evlenecektim. Dosyada yer alan çıplak fotoğrafları kendi isteği ile çekildi. Parasını da almadım" iddiasında bulundu.

BANA TECAVÜZ ETTİ

Edirne Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencisi P.K ise, mahkemede görevli psikolog eşliğinde ifade verdi. P.K. ifadesinde otelde staj yaparken tanıştığı Ergun Özcan'ın kendisini kandırarak götürdüğü bir köy evinde üzerindeki kıyafeti çıkarıp cep telefonuyla önce çıplak görüntülerini çekip sonra tecavüze ettiğini iddia etti.

Başından geçenleri mahkeme heyetine gözyaşları içinde anlatan P.K, "Ergun ile aynı otelde çalışıyorduk. Önceleri bana çok iyi davranıyor işi öğrenmem için sürekli yardımcı oluyordu. Bir gün bana gelip `otelde çalışan arkadaşlarımızla birlikte bir köy evine piknik yapmaya gideceğiz sen de gelir misin?' dedi. Ben de teklifi kabul ettim. Gittiğimizde kimseler yoktu. Ergun'a sorduğumda `onlar birazdan gelecekler' dedi. Fakat kimse gelmedi. Köy evinde bir süre bekledikten sonra `kimsenin geleceği yok ben eve gitmek istiyorum' dediğimde Ergun birden saldırıp üzerimdekileri çıkarıp cep telefonu kamerasıyla çıplak görüntülerimi çekti. Ardından bana zorla tecavüz ederek bir başkasına anlatırsam görüntüleri internette yayacağını söyleyerek tehdit etti. Ben de görüntüleri internette yayacağından korktuğum için olayı kimseye anlatmadım. Ergun'dan şikâyetçiyim bana yaptıklarının cezasını en ağır şekilde çekmesini istiyorum" dedi.


Mahkeme yaptığı incelemeler sonucunda duruşmayı, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.