Haluk Levent hayranlarıyla buluştu

Şanlıurfa'da konser veren ünlü şarkıcı Haluk Levent, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Birey Dergisi Dershaneleri'nin davetlisi olarak Şanlıurfa'ya gelen Haluk Levent, Mozaik Alışveriş Merkezi'nde konser verdi.

Haluk Levent, seslendirdiği şarkılarla kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu. Renkli görüntülere sahne olan konserde Haluk Levent, sık sık hayranlarıyla şakalaştı. Sahneden inerek hayranlarının arasına giren Haluk Levent, onlarla birlikte şarkılarını seslendirdi. Haluk Levent, Arapça bir şarkı da seslendirerek, İsrail'in Filistin politikalarını kınadığını söyledi.
Sanatçıyı dinlemeye gelen vatandaşlar, Haluk Levent'i çok sevdiklerini belirterek, "Kesinlikle çok sevdiğimiz bir sanatçı. Her zaman Şanlıurfa'da görmek istediğimiz bir sanatçı. Haluk Levent'i Şanlıurfa halkı olarak çok seviyoruz. Kendiside konserde Şanlıurfa halkını sevdiğini ve buraya sık sık gelmek istediğini dile getirdi. Müthiş bir coşkuydu. Ayrıca her tür sanatçıları Şanlıurfa'ya getirecek olan arkadaşların olması Şanlıurfa için gurur verici bir olaydır" dedi.