Para için annesini öldürdü

Kayseri'de annesini öldüren 17 yaşındaki B.E., ilk sorgusundan suçunu itiraf etti.

Kayseri’de dün annesi 37 yaşındaki Zeycan Erdem’i boğarak öldüren 17 yaşındaki B.E., sorgusundan sonra sevk edildiği mahkemede tutuklandı. Çobanlık yapan B.E.'nin, annesini, evlilik için biriktirdiği parasını harcadığı için öldürdüğü ileri sürüldü.

Merkez Kocasinan İlçesi'ne bağlı Boztepe Mahallesi’nde dün gece saat 01.30 sıralarında B.E. ile annesi Zeycan Erdem arasında para yüzünden tartışma çıktı. Çobanlık yaptığı belirtilen B.E., 7 çocuklu annesine iddiaya göre, “Ben, ahırlarda çalışıp, para biriktiriyorum. Sen benim evlilik için biriktirdiğim paramı eve harcıyorsun. Beni evlendir” diye bağırdı. Tartışma, kavgaya dönüşünce B.E., annesini dövdükten sonra boğarak öldürüp samanlığa bıraktı. Kavgayı duyup eve gelen komşuları B.E.'yi, kaçmaması için samanlığa kilitleyip polise haber verdi.

B.E., ihbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanan B.E., çıkarıldığı mahkemede tutuklandıktan sonra Kayseri Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.