Nimet Çubukçu da grip oldu

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, ' Haydi Kızlar Liseye' eğitim programı çerçevesinde Gümüşhane'de bir liseyi ziyaret etti. Burada öğrencilerin kendisini öpmek istemsi üzerine grip olduğunu söyleyen Çubukçu,öğrencilere grip salgını nedeniyle tokalaşmamalarını önerdi.

Nimet Çubukçu da grip oldu
 Nimet Çubukçu,bu sabah hava yoluyla Trabzon’a geldi. Çubukçu, burada VIP salonu çıkışında korumasının şemsiye açmasına izin vermedi ve bir şalla başını örterek yağmurdan korunmaya çalıştı.

Trabzon'da Çubukçu'yu Gümüşhane Vallisi Enver Salihoğlu karşıladı. Buradan Gümüşhaneye hareket eden Çubukçu, öğle yemeğinde Gümüşhane valiliğini ziyaret etti. 

Valilik girişinde ‘Haydi Kızlar Liseye’ kampanyası çerçevesinde Kız Teknik Meslek Lisesi’nde öğrenim görmeye başlayan 4 kız öğrenci tarafından kendisine çiçek verilen Çubukçu, grip olduğunu belirterek çocukları öpmedi ve “Sizi uzaktan öpüyorum. Çabanızı ve okuma azminizi takdirle karşılıyorum” dedi. Valilik şeref defterini imzalayan Çubukçu daha sonra kız öğrencilerle birlikte Vali Enver Salihoğlu’nun makamına geçti.