İtalya'da mafya infazı

İtalya'da yıllardır devam eden mafya savaşları can almaya devam ediyor. En son işlenen cinayet ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Mafya elemanı herkesin gözleri önünde market dışında bulunan kişiye kurşun yağdırdı. Hızını alamayan cani hedefindeki adamın öldüğünden emin olmak için kafasına son bir kez daha kurşun sıktı.

İtalya'da mafya infazı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Mafya üyesi bir adamın gündüz gözüyle bir kişiyi silahla vurarak öldürmesinin ardından, sakin bir şekilde yürüyüp gitmesi İtalya’da tartışma yarattı.

Napoli'deki bir market önünde işlenen cinayette mafya tetikçisi, adamı üç kez vurarak öldürüyor. Yere yığılan adamın son olarak başına bir kurşun daha sıkan tetikçi hiçbir şey olmamış gibi yürüyor.

Cinayetin işlendiği sırada ölen adamın elinde kalan sigarasının hala yanmaya devam ettiği görülüyor.

Ölen kişi 53 yaşındaki Mariano Bacio Tarracino olarak açıklandı.

Organize suçlar birimi, mayısta gerçekleşen olayın görüntülerini yayınladıklarını, zira yüzü tamamen görünmesine rağmen katilin hala bulunamadığını ve kamuoyundan yardım beklediklerini açıkladı.

Ancak bu pek mümkün görünmüyor. Zira görüntülerde şoke edici bir başka olay ise cinayetin işlendiği an etrafta insanların olması ve hiçbir şey yokmuş gibi davranmaları.