Hayat kadınları sınır dışı edildi

Iğdır Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen fuhuş operasyonda, 45 hayat kadını ile yer temin ettikleri belirlenen 3 kişi gözaltına alındı.

Hayat kadınları sınır dışı edildi
Iğdır ve çevresinde artan fuhuş olayını önlemek için İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ani bir operasyon düzenledi. Operasyonda, fuhuş yaptıkları tespit edilen 45 hayat kadını ile ateşli silah bulundurmak ve fuhuşa yer temin etmek suçundan 3 erkek yakalandı.

SINIR DIŞI EDİLDİLER

İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, haklarında soruşturma başlatılan kadınların 6'sının polis bölgesinde 39'unun ise jandarma bölgesinde yakalandığını belirtti.

Aydın "Kadınlarda 23'ü yerli, 22 si ise yabancı uyrukludur. İçlerinde Rus, Gürcü, Azeri ve Kırgız uyrukluların bulunduğu kadınlar sınır dışı edildi. Yakalanan kadınlar arasında bir kişi, sahte evrakla yurdumuza giriş yaptığı için soruşturma başlatıldı. Ayrıca operasyon yapılan yerlerde mermileri ile birlikte 2 silah da ele geçirildi" dedi.

Fuhuş operasyonunda, gözaltına alan 3 kişi, ateşli silah bulundurmak ve fuhuşa yer temin etmekten çıkardıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.