Eşinin ölümüne 20 saat dayandı

50 yıllık eşini kaybettikten 20 saat sonra kendisi de yaşama veda etti.

Eşinin ölümüne 20 saat dayandı
Samsun'da 50 yıl önce ailelerinin karşı çıkmasına rağmen kaçarak evlenen 69 yaşındaki Hasan ve 66 yaşındaki Sülbahar Öztürk çifti, 20 saat arayla yaşamlarını yitirdi.

Hasan Öztürk'ün kan kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede ölmesine dayanamayan ve siroz hastası olan Sülbahar Öztürk de 20 saat sonra yaşama veda etti. Çiftin cenazeleri yan yana toprağa verildi.

Samsun'un merkez İlkadım İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde oturan Sülbahar ve Hasan Öztürk çifti, 50 yıl önce ailelerinin karşı çıkmasına rağmen kaçarak evlendi. Öztürk çifti, 50 yıllık evlilikleri boyunca 5 çocuk ve 12 torun sahibi oldu.

Ancak beraber geçen mutlu bir ömrün ardından geçen pazar günü Hasan Öztürk, kan kanseri teşhisiyle tedavi gördüğü Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde saat 22.00 sıralarında yaşamını yitirdi.

Hasan Öztürk'ün cenazesi geçen pazartesi cenazesi, Kıranköy Mezarlığı'nda defnedildi. Siroz hastası olduğu için tedavi gören Sülbahar Öztürk de 50 yıllık hayat arkadaşının ölümünden 20 saat sonra, saat 18.00 sıralarında hayata gözlerini kapadı.

Sülbahar Öztürk'ün cenazesi de dün Kıranköy Mezarlığı'nda eşinin yanında toprağa verildi.