BBP'den cumhuriyet mesajı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı (BBP) Yalçın Topçu, “Cumhuriyete sahip çıktığımız gibi ona layık olmaya da özen gösterelim” dedi

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Cumhuriyet’in 86. kuruluş yıldönümü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı. Topçu mesajında, Türk Milleti’nin, birçok zorluğa türlü fedakarlıklarla göğüs gerdiğini belirterek, bugün hür ve bağımsız bir şekilde onların sayesinde yaşandığını söyledi. Topçu, şunları kaydetti:

AÇILIM HİKAYELERİ İLE KARDEŞLİĞİMİZE ZARAR VERMEK İSTİYORLAR

“Bu topraklar üzerinde yaşayan insanlar olarak müşterek değerlere ve kadere sahibiz. Bu değerlere bakışımız, hayat tarzlarımız farklı olabilir. Lakin bu müşterek değerler, kültürel renklerden ve yüzlerce yıldır insanımızın gönlüyle yaşadığı hikmetten geliyor. Şimdi Türklüğümüze, Kürtlüğümüze, Araplığımıza, Çerkezliğimize, Lazlığımıza, Aleviliğimize, Sünniliğimize, kurban edilmek istenen ‘Açılım hikayeleri’ ile, bu topraklardaki geçmişimize, barışımıza, kardeşliğimize, dayanışmamıza, zarar vermek istiyorlar. Milli olmayan projelerle ülkemizi başkalarının maslahatları ve menfaatleri adına dış müdahaleye açık hale getiriyorlar. Dengeler adına bu ülke mukadderatı ile oynuyorlar."