48 saat içinde deprem olacak!

Depremleri önceden bildiğini iddia eden Kadir Çelik'ten korkutan bir uyarı geldi: 48 saat içerisinde deprem olacak!

Balçiçek Pamir'le Söz Sende'nin bugünkü konuğu "depremleri önceden bilen adam" olarak tanınan Kadir Sütçü'ydü. Evindeki karınca kolonilerini izleyerek, deprem bulutlarını ve haritaları inceleyerek yaptığı tahminleri internet sitesinde yayınlayan Sütçü en son Papua, Yeni Gine'de meydana gelen depremi de önceden bilmişti.

Tahminlerine canlı yayında kayda geçecek kadar güvenen Kadir Sütçü program sırasında önümüzdeki 48 saat içinde Akdeniz açıklarında 4-5 arası şiddette, zararsız bir deprem olacağını tahmin ettiğini de söyledi.

Programı mail yağmuruna tutan izleyicilerin büyük ilgisini çeken Sütçü, evinde 24 bin karınca ile kurduğu kolonileri, meteoroloji haritalarını ve bulutları incelemeye günde 18 saat vakit ayırdığını da söyledi.

Sütçü'ye göre karıncaların sıra dışı davranışları, özellikle de ana karıncaların yuvalarını terk etmeleri yerel bir deprem meydana geleceğini gösteren en önemli işaretlerden biri. Sütçü karıncalar sayesinde İstanbul çevresinde meydana gelen tüm depremleri önceden bildiğini söylüyor.