Öğretmeni sınıfta bıçakladılar

ESENYURT'da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan 35 yaşındaki Eyüp Dağhan tarafından dövüldüğünü iddia eden H.C iki ağabeyi ile birlikte okula geldi.

Öğretmeni sınıfta bıçakladılar
Ders sırasında kardeşleri 7'nci sınıf öğrencisi H.C ile birlikte sınıfa giren İhsan C ile Ramazan C. öğretmen Eyüp Dağhan'ı öğrencilerin gözü önünde bıçakladı. Olaydan sonra öğretmeni bıçakladığı belirtilen Ramazan C. gözaltına alınırken 7'nci sınıf öğrencisi H.C'nin ağabeyi İhsan C. ile birlikte kaçtığı belirtildi.

Esenyurt Yusuf Akdaş İlköğretim Okulu'nda sabah saatlerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Okulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olan Eyüp Dağhan, tarafından dövüldüğünü iddia eden 16 yaşındaki, 7'nci sınıf öğrencisi H.C, durumu ağabeyleri Ramazan C., ile İhsan C.'ye anlattı. Bunun üzerine bu sabah okula dövüldüğünü söyleyen kardeşleri H.C'yle birlikte gelen iki ağabeyi Ramazan C., ve İlhan C., sınıfta öğrencilerin gözü önünde öğretmen Eyüp Dağhan'ı önce darp ettikten sonra karın boşluğundan bıçakladılar.

Yaralı öğretmen olay yerine gelen ambulansla Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Eyüp Dağhan'ı bıçakladığı belirtilen Ramazan C. olaydan sonra gözaltına alınırken, olaya karışan büyük ağabey İhsan C. ile H.C'nin kaçtığı belirtildi. Yusuf Akdaş İlköğretim Okulu'u yetkilisi ise, "Birkaç gün önce öğretmen arkadaşımız okul nöbetçisiyken dışarıdaki bir kavgaya müdahale ediyor. Bu sırada okulla problemi olan öğrencimiz H.C'ye kavga ettiği için bağırıyor. Burada dövme olayı yok" diye konuştu. Esenyurt Polis Merkezi'nde ifadesi alınan Ramazan C., "Kardeşimi dövmüştü. Öğrenince çılgına döndüm. Bıçaklama olayını ben yaptım" dediği öğrenildi. Polis kaçan İhsan C. ile H.C'yi yakalamak için çevrede geniş çaplı araştırma başlattı.