MHP ülke genelinde miting düzenleyecek

MHP Genel Başkanvekili Oktay Vural, demokratik açılıma karşı ülke genelinde miting yapacaklarını açıkladı.

22 ilden gelen şehit aileleri derneklerinin başkanlarını kabul eden Vural, demokratik açılıma ve PKK'lıların karşılanmasına tepki gösterdi.

Son günlerde yaşanan olaylardan rahatsız olduklarını kaydeden Vural, "Bu tablo iyi bir tablo olmamıştır. Maalesef devlet PKK'nın ayağına gitmiştir. Yargı ortadan kaldırılmıştır. Şehit analarını ve milleti 1 milyon kez daha yaralamıştır. Erzurum ve Sivas'ta çizilen yol haritası artık İmralı'dan gelen talimatlara göre yapılıyor." dedi.

Demokratik açılım adı altında ülkenin bölünmek istendiğini söyleyen Vural, "Bu sorun sadece şehit ailelerinin sorunu değil. Türk milletini bölüp parçalamak isteyenlerle milletin mücadelesidir. 1000 yıldır birlikte yaşayan milleti bölmek istiyorlar. Bölücülük açılım adı altında gündeme getirilmek isteniyor" diye konuştu.

Vural, daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den getirdiği mesajı okudu. Vural, mesajın ardından demokratik açılıma ve PKK'lıların getirilmesine karşı ülke genelinde miting yapma kararı aldıklarını söyledi.

Bunun için herkesten destek isteyen Vural, şehit ailelerinden ve milletten Türk bayrakları bu mitinglere destek vermelerini istedi.