Gaziler Eşref'i ziyaret etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi Yönetimi Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'i ziyaret ederek plaket takdim etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi'ne katkılarından dolayı Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'i makamında ziyaret eden Dernek Başkanı Ramazan Çakal ve yönetim kurulu üyeleri Eşref'e plaket verdi. Ziyarette konuşan Çakal, "Katkılarından dolayı Belediye Başkanımız İsmail Eşref'e çok teşekkür ediyoruz. Ona bu plaketi takdim etmeyi uygun görüyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı İsmail Eşref, "Bizim geçmiş dönemlerde ve bu gün yaptığımız çalışmalarda gaziler derneğine verdiğimiz önem büyüktür. Gazilerimiz ve şehitlerimiz vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda etmiş ve bugünümüzde çok büyük önem arz etmektedirler. 'Ne tür katkıda bulunsak azdır' dediğimiz derneğimizi, gazilerimizi ve şehitlerimizi çok önemsiyoruz. Ve bu önemsemeyi anıt dikerek yaptığımız şehitler anıtı ile gösterdik. Anıtı Valilik önüne yaparak şehitlerimize ve gazilerimize olan saygımızı gösterdik. Biz bundan sonraki dönemlerimizde de saygımızı göstereceğiz. Sonuna kadar ne gerekiyorsa herşeyi yapmaya hazırız" diye konuştu.