25 yıllık sorun çözülüyor

Muğla'nın Milas ilçesinde 25 yıldır yol sorunu çözülmeyen Yağmur Sokak'ta çalışmalara başlandı ve yol sorunu ortadan kalkıyor.

Milas merkez Hacıilyas Mahallesi Sodra Dağı eteklerinde bulunan ve 25 yıldan bu yana çözüm üretilemeyen Yağmur Sokak’ta Milas Belediyesi Bayındırlık Birimi’ne bağlı ekipler tarafından çalışmalara başlandı. Sarıoğlu Caddesi ile 1. Damlacık Caddeleri arasında bağlantıyı sağlayarak bu noktada neredeyse kördüğüm olmuş yol sorununu tamamen ortadan kaldıracak olan çalışma, mahalle sakinlerinin rahat bir nefes almasını sağlayacak.
Vatandaşlardan, yapılan çalışmalara destek olmasını isteyen ve ortak akılla her soruna çözüm yolu bulunabileceğini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, şunları söyledi: “Milas’ın imar yönünden en sorunlu bölgesi olan Yağmur Sokak’ın devamındaki yolumuzu açmak için önemli bir adım attık. Umuyorum ki daha önce el atılmamış bu yol sorununu en kısa zamanda çözerek, yıllardan bu yana birbirlerinin bahçelerinden ilkel şartlarda ulaşımlarını sağlayan mahalle sakinlerimizi hem yola hem de kanalizasyon altyapısına kavuşturacağız. Bu noktada vatandaşlarımızdan tek isteğimiz ilçemizin sağlıklı gelişimi için bizlere destek olmalarıdır. Ortak akılla ilerlediğimiz sürece, ilçemizde çözülemeyecek bir sorun kalacağına inanmıyorum”