'Toplum Liderleri Geliyor'

Zonguldak Rotary Kulübü ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliği ile “Toplum Liderleri Geliyor” ufuk geliştirme ve liderlik eğitimi Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nda başlayan Toplum Liderleri Eğitim Programı ile ilgili olarak Zonguldak Rotary Kulübü Başkanı Meltem Gürbüz, “Toplum liderleri geliyor çalışması gelecek nesillerimize emanet edeceğimiz genç öğretmen adaylarına çağdaş bir ufuk kazandırmak ve gidecekleri bölgelerde bir toplum lideri olarak taşıyacakları sorumluluğu göğüsleyebilmek açısından üniversitelerin kendilerine sağladığı kıymeti tartışmaz katkılar yanında, ek değerler katabilmektedir. Yaklaşık iki ay sürecek bu program 5 Aralık’ta sona erecek. Detaylı ekli programda verilen bu eğitim çalışması Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nin çok değerli öğretim üyeleri, kentin saygın işadamları, sanat ve düşün dünyasının seçkin bireyleri tarafından aktif sunumlarla gerçekleştirilecek. Bu eğitim çalışmasında Çağdaş Liderlik ve Temelleri, Etik, Meslek Etiği İletişim, Etkileşim ve sorun çözme, Yaratıcılık, Girişimcilik, Zaman Kullanma, Çevre Duyarlılığı kendini anlatmak, fotoğraf Sanatı, Turizm Görgü Kuralları, Sofra Kuralları gibi konuların yanı sıra Atatürkçülük ve çağdaş Türkiye konularında verilecek seminerler, Klasik Müzik Dinletileri, Filyos Antik Kenti Gezisi ve Balo gerçekleşecektir” dedi.
“Toplum Liderleri Geliyor” eğitiminin açılış progamına Vali Yardımcısı Mehmet Öksüz, Zonguldak Rotary Kulübü Başkanı Meltem Gürbüz ve Zonguldak Rotary Kulübü yönetim kurulu ve üyeleri, Zonguldak Rotary Kulübü eski başkanı Naci Ordan, Zonguldak Karaelmas Üyesi eğitim görevlileri ve projeye dahil olan öğrenciler katıldı.