Başkan doğa yürüyüşünde

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen doğa yürüyüşlerinin ilki Sapanca Yanık Vadisi'nde yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ve yedi hafta boyunca sürecek olan Doğa Yürüyüşleri (trekking) Sapanca Yanık Vadisi'nde yapıldı.Yedi hafta boyunca şehrin farklı noktalarında yapılacak olan yürüyüşlerin ilkine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile birlikte Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu da katıldı.
Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal alanda birçok yeni projenin de hayata geçirileceğini dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, " Hiç şüphesiz doğa yürüyüşünün sağlık açısından bizlere büyük katkısı olmaktadır. Bunu yanı sıra şehrimizin doğal güzelliklerini görme, tanıma açısından da bu yürüyüşlerin önemli katkıları bulunmaktadır. Sosyal ve sportif alanlarla ilgili olarak yeni projeler üzerine çalışıyoruz. Yakında bu projelerimizden bazılarını hayata geçireceğiz" dedi.
Sapanca Yanık Vadisinde startı verilen 7 hafta sürecek doğa yürüyüşleri 1 Kasım tarihinde Maden Deresi, 8 Kasım tarihinde Doğançay, 15 Kasımda Sülüklü Göl, 22 Kasımda Sapanca Kartepe, 6 Aralıkta Akçay Parkuru ve son olarak 13 Aralıkta Sakarya İl Ormanında yapılacak yürüyüş ile sona erecek.